Locatie afscheid

Het afscheid van een dierbare vindt doorgaans plaats in de kerk of in de aula van een crematorium / begraafplaats, maar kan op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Hierbij valt te denken aan:

  • de eigen tuin;
  • de stamkroeg / het buurthuis;
  • een zaal in het verzorgingshuis;
  • een monumentaal pand in de eigen regio…

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van verschillende vormen van afscheidsbijeenkomsten.

Wij beschikken zelf over een afscheidscentrum in De Goorn en maken tevens regelmatig gebruik van de Berkhouter Kerk in Berkhout. Op beide locaties kan een PowerPoint presentatie worden getoond op groot scherm en in verschillende cateringfaciliteiten worden voorzien.

Afscheidscentrum Koggenland

Ons afscheidscentrum ligt op bedrijvenpark Vredemaker-Oost. Binnen is het modern, maar stijlvol ingericht met warme kleuren en u vindt er een huiselijke familiekamer en een sfeervolle aula.

Cultureel Centrum Berkhouter Kerk, Berkhout

In het hart van Berkhout staat een héél mooie kerk die reeds jaren dienst doet als Cultureel Centrum. De ruimte heeft een prachtige akoestiek en wordt veelvuldig gebruikt voor concerten. Tevens is de Berkhouterkerk uitstekend geschikt voor het houden van een condoleance en / of afscheidsbijeenkomst. Er zijn zo’n 150-200 zitplaatsen te creëren. Ook opbaren in deze kerk behoort tot de mogelijkheden.