Recensies

Geachte familie,

Wij hebben voor u de uitvaart mogen regelen van uw dierbare. Wij hebben samen met u de keuze kunnen en mogen maken om het afscheid in de geest van uw dierbare te kunnen laten plaatsvinden. Wij zouden het op prijs stellen als u een reactie zou willen achterlaten over hoe u dit heeft ervaren.

Dát kan…! Wij vinden het heel fijn als u uw waardering wilt delen op deze pagina en bedanken u bij voorbaat voor de recensie…

Respectvol

Met gevoel wordt er goed geluisterd naar de nabestaanden en advies gegeven. Zeer respectvol.
Mevrouw Uittenbogaard, 28 maart 2019

Alles wordt geregeld

Het is fijn dat alles geregeld wordt voor je. Ik vond het prettig en ook mijn jongens waren tevreden.
Mevrouw Kuiper-van der Hall, 15 maart 2019

Liefdevol en waardig

De begeleiding van Irene na het overlijden van mijn schoonvader was heel fijn. Ze heeft de unieke combinatie van warmte, menselijkheid en doortastend optreden. Ze stond de familie goed bij, onderhield veel contact en regelde alles tot in de puntjes. Chapeau Irene, mede dank zij jou kijken we terug op een mooi, liefdevol en waardig afscheid!
Tini Worp, 05 maart 2019

Hele mooie uitvaart

Samen met Irene waren wij bezig met de uitvaart voor onze vader te regelen. Er waren nog een paar details die wij in de familie niet met elkaar eens zijn. De volgende dag is onze vader met veel familieleden om zicht heen overleden. Toen kregen wij veel met Irene te maken: – Irene zorgde dat de kist in de familie kamer kwam; – 4 avonden rouwdienst met een monnik en wierook; – Veel tips krijgen wij toen wij met Irene bezig waren om de uitvaart te regelen; – Samen met Irene hebben wij een perfecte draaiboek gemaakt en wacht op de uitvoering; – Irene heeft ons familie en de gast zodanig begeleide zodat alles volgens de draaiboek ook gebeurde. Als ons vader het kon zien, zou hij trots zijn wat wij samen Irene een perfecte uitvaart uitgevoerd. Irene mocht mijn uitvaart doen, mocht het zo ver zijn. Hierbij krijgt Irene 11 punten van ons. Als je een perfecte uitvaart wilt, moet je Irene hebben.
Tuan Le, 30 oktober 2018

Persoonlijk

De persoonlijke benadering. Niet lastigvallen met commerciële dingen. Het gevoel dat we vrij konden beslissen. Het uit handen nemen van bureaucratische en organisatorische zaken. Financiële afhandeling met overzichtelijk gespecificeerde rekening. Goed luisteren naar onze wensen. Goed inspelen op onverwachte wijziging van het draaiboek.
De heer McKay, 09 oktober 2018

Fijn

Omdat we heel fijn zijn geholpen.
Mevrouw Doets, 04 oktober 2018

Zeer goed!

We zijn zeer goed geholpen door Co Feld.
De heer Klaij, 13 september 2018

Bijzonder fijne begeleiding

Respectvolle benadering, zeer betrokken, praktische ondersteuning en een gevoel van vertrouwen dat alles rondom de uitvaart goed zal verlopen.
Annette, 12 september 2018

Prima verzorging

Vanaf het begin tot het einde een prima verzorging. Mijn complimenten.
De heer Hundman, 22 juni 2018

Goede begeleiding

Jullie hadden een fijne en goede begeleiding in een moeilijke periode. Een periode waarbij je zelf de zaken niet scherp op een rijtje kunt krijgen. Hoe fijn is het dan dat jullie die zorg tot in de puntjes voor ons hebben kunnen regelen. Het geven van structuur, luisterend oor en advies hebben wij als heel prettig ervaren.
Jamila Bou Chamach, 14 juni 2018

De heer Co Feld heeft ons fantastisch bij gestaan. Verheug mij al op de volgende uitvaart die hij zal begeleidden.
Mevr. Ballenga, 16 mei 2018

Alles is goed verlopen

De gehele verzorging is goed verlopen. Daarnaast vond ik het fijn dat mijn contactpersoon altijd te bereiken was voor vragen of andere zaken ook na de uitvaart.
De heer Kana, 09 mei 2018

Warm en begripvol

De begeleiding was heel warm, begripvol en duidelijk.
mevrouw Alma-van der Molen, 12 april 2018

Goede begeleiding

De gehele gang van zaken perfect geregeld
De heer Burrie, 29 maart 2018

Fijne ervaring

Goede ervaring
Mevrouw Bakker-Kroon, 16 november 2017

Goed begeleid en dingen uit handen genomen

Omdat zij mij goed hebben begeleid in al die dagen en veel dingen uit handen hebben genomen.
Mevrouw Lamphen-Vink, 14 november 2017

Waardig afscheid!

Persoonlijk, betrokken, keurige behandeling, precies op maat. Juiste adviezen, je maakt dit gelukkig niet ieder dag mee. Een waardig afscheid!
De heer Slager, 01 oktober 2017

Fantastisch!

Hallo Co Feld en Irene Hogenes,
Hartelijk dank voor de kaart dit medeleven, doet mij erg goed. Ik denk nog steeds met gemengde gevoelens terug aan het overlijden van mijn broer. Maar de uitvaart is voor mij een grote steun geweest, wat hebben jullie dit goed gedaan. Zo rustig en waardig dit zal me altijd bij blijven. Nogmaals grote dank.
Janie van Rees Joustra, 28 juli 2017

Betrokken, lief en zorgzaam

Vanaf de melding heel snel contact en zeer snel een afspraak. Direct adequaat heel veel zaken geregeld. Onze uitvaartbegeleidster was echt heel betrokken, lief en zorgzaam.
De heer De Boer, 06 juli 2017

Ze verstaan het uitvaartvak

Ze nemen de tijd voor je. Gaan in op je wensen en helpen je daarbij zonder zich op te dringen. Gaan respectvol om met de nabestaanden. Zijn hulpvaardig en zorgzaam. En ze verstaan hun vak.
Mevrouw Mooibroek-Corbet, 04 april 2017

Alles was duidelijk

Er word snel en vakkundig gehandeld. Worden dingen uit handen genomen en duidelijk verteld over hoe of wat.
Mevrouw Snoek – Blaauwbroek, 16 februari 2017

Vakbekwaam en gestructureerd

Direct vakbekwaam gestructureerd waardig.
De heer Vlam, 11 januari 2017

Alles is precies zo gegaan als we hoopten

Alles is precies zo gegaan als we hoopten dat het zou gaan. We wisten zelf heel goed hoe we het wilden en er werd niet op aangedrongen het anders te doen. Vooral hoe er met de kleinkinderen is omgegaan door ze overal bij te betrekken heeft ons verrast! Mevrouw Blaauwbroek-Koppes, 01 december 2016

We zijn fantastisch begeleid

Irene Hogenes van Monuta Feld heeft ons fantastisch begeleid. Er werd naar ons geluisterd en er werden ideeën aangedragen. Gezamenlijk hebben we een mooie uitvaart geregeld. De nazorg heeft ons erg goed gedaan. Ook Co Feld en andere medewerkers zijn heel respectvol met mijn overleden man omgegaan. Ze zijn ons tot grote steun geweest.
Mevrouw Cornelisse-Pietersma, 04 november 2016

Er werd naar onze wensen geluisterd

Het belangrijkste wat ik vond dat mijn dochter haar wensen voor een mooi afscheid voor haar vader door kon gaan. Wij zijn geholpen door Irene Hogenes
Mevrouw Vermeeren, 03 november 2016

Fijn en waardig afscheid

Waar moet je beginnen met een uitvaart te regelen als je dit nooit met je partner hebt besproken. Irene Hogenes heeft ons hierin fantastisch begeleid. Er werd geluisterd naar onze wensen maar er werden ook ideeën aangedragen. Gezamenlijk hebben we een mooie uitvaart geregeld. Mijn man zou er vast mee in hebben gestemd. We kunnen terug kijken op een fijn en waardig afscheid. Ook de nazorg heeft ons erg gesteund in het verwerken van dit grote verlies. Ook willen wij Co Feld en andere medewerkers bedanken voor de respectvolle zorg die na het overlijden van mijn man werd geboden.
Iekje Cornelisse-Pietersma, 29 oktober 2016

Bedankt

We willen jullie nog hartelijk bedanken voor de mooie herinneringsavond. De muziek en mooie gedichten… Het zal zeker helpen bij het verwerken van het verlies van m’n broer.
Janie van Rees Joustra, 28 oktober 2016

Alles is perfect gegaan

Alles is perfect gegaan
Mevrouw Van Rees-Joustra, 04 oktober 2016

Goede begeleiding, zorg en aandacht

Goede begeleiding zorg en aandacht.
Mevrouw Van Gelderen-Stoelwinder, 15 september 2016

Bedankt

Irene en Co bedankt voor de perfect geregelde uitvaart van mijn moeder, het had niet mooier gekund. Een dikke pluim.
Familie Van Gelderen, 11 september 2016

Waardig afscheid

Bedankt Irene en Co, Na het overlijden van mijn broer was ik bang dat het een korte bijeenkomst zou zijn, omdat we maar met een paar mensen waren. Maar dankzij jullie is het een mooi intiem en waardig afscheid geworden. We zullen er nog vaak aan terug denken met een heel goed gevoel. EEN DIKKE 10!! Janie van Rees Joustra, 02 september 2016

Goede begeleiding en verzorging

Zeer tevreden , goede begeleiding en verzorging.
Mevrouw I.M. Bol-Beekelaar, 30 augustus 2016

Goede begeleiding van begin tot eind

Goede begeleiding van het begin tot het eind.
Mevrouw D. Krul-Roeters, 25 augustus 2016

Goede begeleiding en verzorging

Goede begeleiding en verzorging van de overledene.
De heer Sprong, 08 juli 2016

Alles was perfect

Kan alleen maar zeggen, alles was perfect van de nacht van overlijden tot de laatste dag dat wij hem moesten wegbrengen. Precies zoals mijn lieve echtgenoot Ruud Eman het had gewild. Als er hoger was als een 10 had ik die zeker gegeven. Groetjes: een tevreden weduwe
Cobie Eman-van der Aarde, 07 juli 2016

Geduldig en zeer vakbewaam

Ik zelf ben ergens anders verzekerd. Maar als mensen mij vragen dan zal ik zeker aanbevelen. Mooi geregeld, geduldig, zeer vakbekwaam.
Mevrouw Homma, 07 juli 2016

Alles is goed verzorgd

Alles is goed verzorgd en het waren vriendelijke mensen.
Mevrouw Oostendorp, 18 mei 2016

Alles tot in de puntjes verzorgd

Vanaf het moment van binnenkomst tot het moment van het eindgesprek is alles tot in de puntjes verzorgd. Staan 24-uur voor je klaar.
De heer Wubbe, 14 mei 2016

Meneer Feld voelde precies aan wat de wensen waren

Meneer Feld was een uitgesproken fijne man die, zoals het zou moeten, precies aanvoelde wat de wensen waren. Meneer Feld had snel door hoe ik in elkaar zat en wist daar perfect op in te spelen wat een last van je schouders afneemt.
Mevrouw de Graaff, 10 april 2016

Mooi afscheid kunnen nemen van mijn vader

Op 25 januari is mijn vader overleden . Van begin tot het eind heeft Irene Hogenes ons er top door heen geholpen. Ook haar collega’s die ik daar tegen kwam en mij mee hebben geholpen met mijn vader in de kist te leggen e.d. waren super. Zowel van mijn moeder en zus en ik zelf krijgen ze een dikke 10.
Renate Versterre, 07 maart 2016

Uitvaart van mijn moeder

Op 8 januari 2016 overleed mijn moeder, zij was verzekerd bij Monuta. Na contact te hebben opgenomen met hun kwam de volgende dag Irene bij ons langs. Het was meteen een heel rustig en goed gesprek met duidelijke uitleg. Na alles te hebben geregeld, was de condoleance en een dag later de crematie. Ik kan alleen maar namens de familie zeggen dat het tot op de puntjes perfect geregeld was. Er word je geen druk opgelegd en je mag over alles rustig nadenken in een toch al hectische tijd.
Meneer Feld en Irene weten waar ze over praten en begeleiden je goed door het proces heen. Wij kunnen dit alleen maar waarderen met een dikke 9.
Peter boots, 10 februari 2016

Er werd op een respectvolle manier met ons omgegaan

De respectvolle manier waarop iedereen met mijn man is omgegaan en ook met mij en de kinderen. Er is goed met ons meegedacht, maar we hadden toch de ruimte voor onze eigen wensen. Persoonlijk vond ik het heel mooi dat ik met mijn man mocht meerijden tijdens zijn laatste autorit en de chauffeur was, net als alle andere medewerkers heel vriendelijk en belangstellend. Wij als gezin hebben het afscheid van mijn man als heel goed ervaren, begeleid door Irene en de anderen, maar ze bleven op de achtergrond. Ook de nazorg was hartverwarmend. Al met al hebben wij, ook al is het allemaal heel verdrietig, een goed gevoel over het afscheid.
Mevrouw Lagas-Bruinsma, 30 januari 2016

Familie

Kortgeleden is onze moeder overleden en zij was verzekerd bij Monuta. Na een telefoontje met Monuta-Feld kwam Irene ons helpen om alle zaken te regelen. Samengevat: correct, meedenkend en rustig, maar bekwaam sturend. Alles tot en met de nazorg zeer warm en gewoon goed.
Zij krijgt van ons een 10 met een griffel en we zijn haar nog steeds dankbaar.
Familie Siepe, 18 november 2015

Veel tips gekregen

Goede en snelle service. Veel tips gekregen en ze denken met je mee. Wij waren en zijn erg tevreden over de gang van zaken bij Monuta.
Mevrouw Jonges-Bouwman, 13 oktober 2015

Fantastisch

Mijn vrouw is afgelopen maart overleden en wij hebben Co Feld als uitvaartcoördinator toegewezen gekregen. Hij heeft voor ons voor, tijdens en na het regelen van de uitvaart een heleboel dingen geregeld en opgelost. Fantastisch gewoon! Buiten dat is hij een betrokken en warm persoon, waardoor je het gevoel kreeg hem al langer te kennen dan die paar dagen, waarvoor hulde!
De heer Vogel, 21 september 2015

Met vlag en wimpel

In vergelijking met andere uitvaartverzorgers stak Monuta met vlag en wimpel boven de andere uit.
Mevrouw De Ruijt, 30 juli 2015

Heel erg goede service

Monuta Feld heeft heel erg goede service, persoonlijk contact heel erg goed, keurige uitvaart.
De heer De Roo, 30 juli 2015

Uitstekende begeleiding

Uitstekende menselijke begeleiding
Mevrouw Schilling-Karelsen, 24 juli 2015

Persoonlijk

De persoonlijke benadering was heel prettig.
Mevrouw De Jong, 18 april 2015

Prima

Overall prima geregeld.
De heer Siebeling, 18 april 2015

Meedenkend

Vriendelijk, goed bereikbaar, waar mogelijk voorzichtig sturend, maar wel eigen idee laten behouden. Meedenkend.
De heer De Schaaf, 17 april 2015

Onze hartelijke dank

In april 2012 overleed onze zoon op 32-jarige leeftijd. Na de goede ervaring bij het overlijden van moeder/oma in 2011, hebben we meteen de heer Feld gebeld. Het enige wat gezegd werd, was ‘ik kom eraan’ en hij stond ons bij in de dagen rondom de uitvaart. Deze uitvaart (een hele steun) was warm en plechtig. Heel mooi. Waarvoor onze hartelijke dank. Het is een roeping. Wij bevelen de heer Feld van harte aan in moeilijke tijden.
Familie Brak, 18 mei 2012

Veel steun gegeven

Wij willen Co hartelijk bedanken, hij heeft ons tijdens deze periode veel steun gegeven en alles op een zeer professionele, maar zeker ook persoonlijke manier, afgehandeld. Familie Smit, 09 maart 2012

Persoonlijke aanpak

Bij deze willen wij Co Feld van uitvaartverzorging Monuta bedanken voor de wijze waarop hij de crematie van onze zoon heeft geregeld. Vooral de persoonlijke aanpak en huisbezoeken spraken ons zeer aan. Mochten wij een cijfer geven, dan is dit cijfer een 10 met een griffel. Dank je Co.
Hartelijke groeten
Bertus en Digna Langbroek, 02 maart 2012